Демі Мур залишилася без зуба. ФОТО

26 травня 2009, 17:52
Голлівудська актриса Демі Мур вкотре показала, що вміє посміятися над собою. У той час, як інші світові зірки нервуються, коли їхні не найкращі фото публікують у ЗМІ, дружина Ештона Катчера сама показує світові компрометуючі знімки.

Так днями 46-річна Демі виклала на свої сторінці у соціальній мережі "Twitter" фото зі стоматологічного кабінету. На зображенні зірка "Стриптизу" посміхається, демонструючи при цьому відсутність одного переднього зубу.

Під фото зірка Голлівуду додала коментар: "Я щаслива розділити ці фото з вами і завжди рада проявити смирення. Чи принаймні бути в змозі посміятися над собою".

Беззуба Демі Мур

Деякі фанати Мур одразу почали гадати, чи це оброблені у фотошопі фото, чи може акторка готується до нової ролі. Адже не секрет, що заради кіно Демі готова поголити голову та навчитися танцювати стриптиз.

Однак кінодіва запевняє, що дійсно зробила ці фотографії, коли була у кріслі дантиста. Просто стоматолог вирішив замінити старий зуб зіркової пацієнтки на новий.


Нагадаємо, це вже не вперше подружжя Мур-Катчер викладають веселі фото в "Twitter". Так, десь два місяці тому Ештон без зайвих вагань показав всім сідниці своєї коханої Демі.

За матеріалами "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів