Джигурда знову стане батьком

28 травня 2009, 10:43

Дружина скандального актора та співака Нікіти Джигурди фігуристка Марина Анісіна знову вагітна, повідомляє "Комсомольская правда".

"Факт: у Марини всі перші ознаки вагітності!", - радісно сказав Джигурда.

Нагадаємо, 7-го січня цього року у артиста та олімпійської чемпіонки народився син. Пологи пройшли у курортному містечку Біарріц, розташованому на Атлантичному узбережжі Франції. Пара назвала хлопчика незвичним ім'ям - Мік-Анжель Крісті Анісін-Джигурда.

Однак Нікіта зізнався, що хотів дівчинку. Тож і тепер сподівається, що кохана народить йому доньку.


"Але тут я не "зарубаюсь". Якщо другий хлопчик, значить, дівчинка буде третьою. Зупинятися ми з Мариною не збираємося", - пояснив співак.

Джигурда знову стане батьком. Цього разу артист сподівається, що буде донька

До речі, Джигурда шокував журналістів новиною, що ролик "Зачаття дитини" вже знятий. Залишилося лише змонтувати у художній формі.

"Це буде натуральний акт кохання, але на відміну від порно, наповнений енергіями, котрі існують між нами з Мариною", - сказав Джигурда.

"В якості музичного супроводу я оберу одну з вісімнадцяти пісень з нового ліричного альбому, присвяченого Марині. І обов'язково викладу (відео) в Інтернет наприкінці липня - початку серпня", - додав співак.

Слід зазначити, що Нікіта вже встиг показати всім охочим відео з народження свого сина. Ролик, знятий на мобільний телефон самим Джигурдою під час пологів, викликав неоднозначну реакцію.

Фото "Жизни"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів