Кайлі Міноуг виходить заміж?

29 травня 2009, 11:49
Австралійська співачка Кайлі Міноуг планує піти під вінець. Обранцем зірки став іспанський манекенник Андрес Веленкосо Сегуру.

Про майбутнє весілля пари повідомляє "The Insider" з посиланням на джерело наближено до співачки.

"Андрес сказав Кайлі, що хотів би прокидатися поруч з нею кожного дня протягом всього життя, і запропонував вийти заміж", - розповів друг пари.

Міноуг та Сегуру познайомилися минулого року на вечірці у Парижі. А цього року на Каннському фестивалі поп-зірка зізналася журналістам:

"З ним я стала абсолютно щасливою жінкою. Він надзвичайний, турботливий, ніжний, романтичній і кохає. Я не знаю, що очікує на нас попереду, але ми точно не хочемо розлучатися".


Кайлі Міноунг вперше вийде заміж?

До речі, стосунки 41-річної Кайлі з Андресом стали першими після того, як у 2007-му році вона порвала з колишнім нареченим - французьким актором Олів'є Мартінезом.

Всього ж стосунки Міноуг та екс-коханого тривали чотири роки. Ще у 2005-му пара планувала одружитися. Однак тоді на заваді церемонії став страшний діагноз співачки - рак грудей.

Під час лікування Мартінез був поруч з коханою. Та щойно Міноуг видужала і відправилася у світове турне, з'явилися чутки про зради Олів'є.

Тоді зіркова пара прийняла рішення припинити свої стосунки. Та незважаючи на все, Кайлі та Олів'є вдалося зберегти дружні стосунки.

Фото "The Insider"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів