Деніел Крейг став холодним і зі смаком ягід. ФОТО

2 червня 2009, 10:57

На початку літа всі прихильниці Джеймса Бонда отримали солодкий подарунок - з'явилося морозиво у вигляді агента 007, пише "The Daily Mail".

Саме зовнішність і фігура британського актора Деніел Крейга, який виконав головну роль у останніх серіях "бондіани, стала основою для фори морозива.

За словами представників компанії-виробника, над тим, щоб солодка фігура актора вийшла якомога правдоподібною, працювали одразу декілька художників.

В основу образа Бонада-морозива ліг епізод картини "Казино Рояль", в якому герой Крейга виходить з води на берег моря.


Наразі морозиво у вигляді оголеного торсу Деніел Крейга вже з'явилося у британських магазинах. На вибір є три варіанти смаку: чорниця, гранат і журавлина. Енергетична цінність однієї порції Бонда на паличці - близько 100 калорій.

Деніел Крейг став Джеймсом Бондом на паличці

Та перш ніж запустити холодні ласощі у виробництво, компанія "Del Monte Superfruit Smoothies" провела опитування серед більш ніж тисячі жінок.

Респонденти мали обрати ім'я актора, який гідний стати морозивом. В результаті найбільше голосів жінок дісталися саме Деніелу Крейгу.

До речі, всі шанси стати морозивом мали актори Джуд Лоу та Х'ю Грнат. Однак за підсумками опитування вони посіли лише друге і третє місце відповідно.

Також серед чоловіків, якими б жінки хотіли поласувати, були названі Еван МакГрегорі, Стів Джонс та Девід Бекхем.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів