Депресія змусила Рудницьку написати книгу

2 червня 2009, 18:21
Телеведуча та співачка Анжеліка Рудницька спробувала приєднатися до літературної братії. Жінка представила свою першу книжку під назвою "Пристрасна траса до щастя".

Щоправда, яким чином презентація нового творіння зірки "Території А" відбувалася на дитячому книжковому ярмарку, залишається загадкою. Адже роман Рудницької зовсім не для маленьких читачів.

"Потрапивши в чергову депресію, я почала записувати власні проблеми і переживання, однак швидко зрозуміла, що жодних моїх проблем це не вирішує. Щоб не жити власним життям, я вигадала цю історію", - розповіла про створення книжки авторка.

Рудницька і її письмова депресія

Тож, за рожевою обкладинкою з квіточками, сердечками, цукерками, снігом, бантиком та солодкою парочкою читач, швидше за все, не знайде веселощів.

Дебютний роман співачка писала протягом трьох місяців.


За словами Рудницької, у книзі є всі ті миті, які переживають усі сучасні жінки, багато переживань, хепі-ендів, соплів та любові.

До того ж, телеведуча додала, що вже написала план другого роману. Тож, скоріш за все, у найближчому майбутньому Рудницька-письменниця презентує ще одне своє творіння.

За матеріалами "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів