"Татусь"-Берлусконі заборонив публікувати фото своїх голих гостей

3 червня 2009, 14:02
Прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі , який носить кодове ім'я "татусь", домігся судової заборони на публікацію фотографій гостей, які відвідали його віллу "Certosa" на Сардинії.

Слід зазначити, що на фото друзі італійського політика - здебільшого молоді дівчата - зображені або у бікіні, або ж взагалі без одягу, пише "The Times".

Цікаві знімки були зроблені у період з 2007-го по 2008-й роки папарацці Антонелло Дзаппаду.

Можливо, ніхто б і не дізнався про те, що відбувається на віллі Берлусконі, якби фотограф не продав більше 300 знімків різним виданням. На цьому чоловік заробив 1,5 мільйони доларів.

Однак за словами адвокатів італійського прем'єра, Дзаппаду "грубо вдерся у чуже особисте життя". Врешті-решт, на основі рішення суду поліція вилучила у фотографа диск з фотографіями та заборонила їхню публікацію у ЗМІ.


Папарацці, який програв у справі, розповів, що на фото було чимало оголених дівчат, які частенько гостювали у Берлусконі. Та, за словами скандально відомого прем'єра, на знімках зображені люди "в абсолютно інтимні миті, які не суперечать закону".

Однак адвокат Берлусконі зізнався виданню "Corriere della Sera", що серед конфіскованих фото було зображення голого чеського прем'єра Мірека Тополанека.

Компрометуючий знімок було зроблено у травні минулого року, коли прем'єр-міністр Чехії засмагав у саду вілли "Certosa".

До речі, на цікавих фотографіях є й 18-річна Ноемі Летиція. Саме через цю дівчину дружина Берлусконі Вероніка Ларіо заявила, що вона не збирається жити з чоловіком, "який захоплюється малолітніми".

Ноемі Летиція не надто подобається дружині Сільвіо Берлусконі

Щоправда, сам 72-річний прем'єр Італії запевняє, що не мав жодних інтимних стосунків з Ноемі.

На захист Сільвіо вже стали його жінки-подружки. Так, колишня співробітниця телекомпанії Берлусконі 32-річна Еліза Аллора написала книгу про прем'єра. Твір у формі розгорнутого листа до дружини Берлусконі має назву "Ми, дівчата Сільвіо".

"Прем'єр-міністр - це джерело мудрості. Я завжди вважала кожну хвилину, яку провела з ним, подарунком від Бога", - йдеться у книзі Елізи.

Окрім цього, жінка розповіла, що вона й інші дівчата-гості вілли називали Берлусконі "татусем", на випадок прослуховування телефонних дзвінків.

Наразі невідомо, чи допоможе ця книга зберегти шлюб прем'єр-міністра Італії.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів