Зірку "Вбити Білла" знайдено мертвим

5 червня 2009, 10:21

Актор Девід Керрадайн, відомий за роллю у фільмі Квентін Тарантіно "Вбити Білла", був знайдений мертвим у номері одного з готелів міста Бангкок.

У четвер, близько 10-ої ранку за місцевим часом, покоївка виявила артиста голим у шафі зі шнуром на шиї та інших частинах тіла, повідомляє "The Daily Mail".

За словами поліції, Керрадайн помер або вранці у четвер, а пізно вночі в середу. У номері не було жодних слідів присутності інших людей. На тілі актора не знайдено слідів насилля, але він провисів у шафі не менше 12-ти годин.

Відомо, що 72-річний Девід перебував у Бангкоку на зйомках фільму "Stretch". У середу разом зі знімальною групою він мав обідати в одному з тайських ресторанів, але не пришов на зустріч.


Та колеги вирішили, що Керрадайн просто вирішив відпочити й не стали його розшукувати.

Девід Керрадайн з Квентіном Тарантіно

Місцеві слідчи схиляються, що це було самогубство. Однак друзі та колеги актора впевнені, що це нещасний випадок, пише "TMZ".

"Ми сто відсотково можемо запевнити - Девід ніколи б не покінчив із собою Це був нещасний випадок. Усі в шоці", - заявив представник Керрадайна Чак Біндер.

Окрім цього, є підтвердження того, що ще за день до трагедії в актора був гарний настрій. А режисер фільму Джим Вінорськи розповів, що минулої неділі Девід був "повний життя і всіх смішив на майданчику" та постійно говорив про свою родину.

Тож, окрім самогубства розглядається варіант, що Керрадайн задушився випадково під час сексуальних ігор.

У п'ятницю буде проведено розтин тіла, що може пролити світло на те що ж сталося насправді.

Актор Девід Керрадайн був одружений п'ять разів, і мав двох доньок. З останньою дружиною Анною Бієрман він оформив стосунки у 2004-му році.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів