Стриптиз Брітні Спірз показали всім охочим. ФОТО

9 червня 2009, 17:42

Днями невідомі виклали в інтернет відверті фотографії співачки Брітні Спірз. Знімки були зроблені ще у 2007-му році під час зйомок кліпу на пісню "Gimme More".

Два роки тому в житті Спірз був не надто приємний період: тоді артистка страждала на нервові зриви, поголила голову й поводила себе більш ніж не адекватно.

Тож оприлюднені фото -відголосок неприємних моментів життя Брітні, за які їй й досі соромно, пише "The Daily Mail".

На пікантних знімках співачка танцює топлес біля шеста. Під час еротичного танцю Спірз без будь якого сорому демонструє свої груди.

На фото можна розгледіти дивні татуювання навколо сосків артистки - щось середнє між квітками і зірочками.

Поговорюють, що сексуальну сцену хотіли вставити наприкінці кліпу, однак потім вирішили, що це схоже на "відео для дорослих" й відмовилися від ідеї.

Нагадаємо, якраз у 2007-му році Брітні зустрічалася зі своїм менеджером Семом Лютфі, якому пізніше заборонили наближатися до співачки.

Екс-менеджера Спірз звинуватили у тому, що він давав їй наркотики, розпоряджався її фінансами та керував армією папарацці, які платили йому гроші.

Наразі невідомо, кому знадобилося, розповсюджувати компрометуючі фото Брітні. Однак сама Спірз не надто переймається цим, адже в неї триває великий тур по всьому світу.

Фото "The Daily Mail" та egotastic.com

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали