Діта фон Тіз завела собі юного коханця-аристократа. ФОТО

10 червня 2009, 17:28
Королева бурлеску Діта фон Тіз, яка намагалася на "Євробаченні-2009" спокусити всіх своє присутністю , знайшла собі нового кавалера.

Цього разу обранцем екстравагантної артистки став 25-річний французький аристократ - граф Луї Марі де Кастельбажак.

Юний хлопець, який молодший за Діту на 11 років, є сином дизайнера Жана-Шарля де Кастельбажак.

Діта фон Тіз та її новий коханий Луї

Нещодавно фон Тіз та Луї відвідали разом американський музичний фестиваль Coachella.

А днями парочка була помічена в аеропорту Парижу. Молодий граф показав себе справжнім джентльменом: носив за Дітою сумки та валізи.


Юний коханий артистки проводить багато часу поруч з нею

Як повідомляють друзі артистки, фон Тіз та її новий коханий встигли побувати на Ейфелевій вежі, повечеряти в одному з найкращих ресторанів та поласувати морозивом у кав'ярні.

Поговорюють, 36-річна Діта просто у захваті від Луї. Так, на своїй сторінці у Twitter артистка написала, що відправляється у романтичну відпустку до Франції.

Граф Луї поводився досить шляхетно: тягав валізи коханої Діти

"Моє нове захоплення у Франції - кататися по Версалю на гольф-карті! Наступного разу спробую покататися на пароплаві", - повідомила читачам Діта.

Нагадаємо, у 2005-му році фон Тіз була заміжня за одіозним рокером Мерліном Менсоном. Та через рік сімейного життя Діта подала на розлучення.

"Я не підтримую його вечірки, або його стосунки з іншою дівчиною. Як би я його не кохала, я не збираюся бути частиною цього", - прокоментувала тоді своє рішення фон Тіз.

За матеріалами "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів