Кіркоров став жертвою ображених жінок-хакерів

11 червня 2009, 13:24

Колишні співробітниці команди співака Філіпа Кіркорова зламали доступ до його особистої поштової скриньки, щоб провчити артиста та помститися за образи.

Коли екс-коханий Пугачової вияв, що його сторінка на соціальному сайті "Одноклассники.ru" та поштова скринька зламані, то не на жарт занепокоївся.

Філя та його менеджмент одразу звернулися за допомогою до правоохоронних органів, пише "Интерфакс - Россия".

І ось наразі двох підозрюваних - Ніну Юрову та Віру Японцеву - вже затримали та взяли під варту.


"Всього їх п'ять осіб. Двоє затримані, троє встановлюються. Ці люди з тих осіб, які у різні періоди працювали у Кіркорова, і, звісно, користувалися його довірою. Вони мали доступ в офіс, квартиру і до персонального комп'ютеру Кіркорова", - розповіла адвокат співака.

Та, правозахисник заявляє, що група цих осіб за попередньою змовою об'єдналися і зламала доступ до комп'ютеру. Все це було зроблено для того, щоб заволодіти особистою інформацією співака з метою дискредитувати його як в людину, так і творчу особистість.

На думку захисника Кіркорова, підозрювані планували шантажувати співака та розсилали від його імені "фальсифіковані листи" з різними образами.

Кіркорова образили жінки, яким він не заплатив за роботу

Однак підозрювані жінки заявляють, що артист просто "кинув" їх і не виплатив зароблені гроші.

За словами матері Ніни Юрової, її донька влаштовувала рекламну компанію ювілею Кіркорова, однак за це їй не заплатили.

Жінка просила співака повернути гроші, одна не отримала жодної відповіді.

Наразі адвокати обох затриманих планують оскаржити рішення суду на арешт.

На думку правозахисників, взяття під варту не є обов'язковою мірою, бо жінки не мають наміру приховуватися від слідства та перешкоджати розслідуванню.

Окрім цього затримана Ніна Юрова розповіла, що знайома з Кіркоровим більше 10-ти років і не має ані можливостей, ані бажання погрожувати йому.

А ось на саму жінку з початку виникнення конфлікту було вже вчинено декілька замахів, внаслідок чого Юр'єва навіть отримала декілька струсів мозку.

Фото "News Music Ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів