Харрісон Форд обійшов усіх голлівудських акторів-чоловіків

15 червня 2009, 14:32

Зірка кіно Харрісон Форд за версією американського видання "Forbes" визнаний найдорожчим актором Голлівуду.

Рейтинг 20-ти найбільш високооплачуваних чоловіків-акторів було складено на основі інформації про їхній заробіток з червня 2008-го по червень 2009-го років.

Так, першу сходинку з 65-ма заробленими мільйонами доларів посів Харрісон Форд.

Це при тому, що за останній рік актор знявся лише в одному фільмі - "Індіана Джонс та Королівство Кришталевого Черепа".


Щоправда, перш ніж погодитися вчетверте зіграти безстрашного археолога Форд поставив умову: прибуток від фільму має бути поділено порівну між ним та режисером і продюсером картини - Стівеном Спілбергом та Джорджем Лукасом.

Таким чином Харрісон забезпечив собі найбільший прибуток за рік серед голлівудських акторів.

Харрісон Форд зміг заробити більше за всіх коллег-чоловіків

Друге місце у списку найдорожчих акторів минулого року зайняв комік Адам Сендлер. За рік він знявся у двох фільмах "Не шуткуйте з Зоханом" та "Казки на ніч". Та цього вистачило, щоб Сендлер отримав 55 мільйонів доларів прибутку.

Трійку лідерів закриває ще один комік Вілл Сміт. Темношкірий актор, незважаючи на негативні відгуки кінокритиків щодо фільму "Хенкок" поклав на свій банківський рахунок 50 мільйонів доларів.

Взагалі ж серед 10-ти найбагатших акторів за період з червня 2008-го по червень 2009-го років також опинилися: Едді Мерфі(40 мільйонів), Ніколас Кейдж (40 мільйонів), Том Хенкс (35 мільйонів), Том Круз (30 мільйонів), Джим Керрі (28 мільйонів), Бред Пітт (28 мільйонів), Джонні Депп (27 мільйонів).

У другій десятці рейтингу 20-ти найдорожчих чоловіків-акторів Голлівуду також відзначили: Джорджа Клуні (25 мільйонів), Рассела Кроу (20 мільйонів), Роберта Дауні молодшого (20 мільйонів), Вінсі Вона (14 мільйонів), Бена Стіллера (14 мільйонів), Сета Роджена (12 мільйонів), Мета Демона (11 мільйонів), Крістіана Бейла (10 мільйонів) та Вілла Феррела (10 мільйонів).

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів