Тимошенко крутіша за жінку Клінтона і талановито "кидає"

17 червня 2009, 16:53

У середу екс-депутат Росії та любитель порно з прем'єркою Юлією Тимошенко Олексій Митрофанов презентував нову книжку з красномовною назвою "Юлія".

Звісно чтиво присвячене "жінці з косою", а точніше її характеру, стилю і методам роботи, повідомляє " УНІАН ".

Митрофанов запевняє, що це художній твір, в якому немає прізвища героїні, не зазначаються її посади, але більшість фактів не вигадані.

Окрім цього письменник зізнався, що його цікавить Тимошенко. А надто тим, що є дуже яскравою жінкою світової і української політики.

"Ангела Меркель - абсолютно інша, Гіларі Клінтон - не така яскрава, а Юля може бути будь-якою - може зіграти 60 ролей, які потрібні їй в даний момент часу", - сказав він.


Також Митрофанов зауважив, що працьовита прем'єрка володіє дуже великим талантом, зокрема, люди, яких вона "кидала", продовжують їй вірити.

Однак російський екс-депутат вважає, що чари Тимошенко не діють на прем`єр-міністра Росії Володимира Путіна.

Митрофанов розповів про характер та таланти Тимошенко

Нагадаємо, навколо імені Олексія Митрофанова декілька років тому було чимало галасу. Зокрема, саме йому світ завдячує появі порнофільму "Юлія", де головна героїня ходить з косою на голові.

Щоправда через деякий час екс-депутат вибачився за такий собі відео-жарт.

Наразі точно не відомо, чи потрібно буде Митрофанову вибачатися ще й за книжку. Однак твір про прем'єрку вже продається у Москві за ціною 170-230 російських рублів.

А от коли "Юлія" з'явиться у книжкових магазинах України - невідомо.

Фото "УНІАН" та Аліси Землянікіної ("ТаблоID")

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів