Донька Міронова повернулася до першого чоловіка після розлучення з другим?

19 червня 2009, 11:38

Донька відомого актора Андрія Міронова Марія на власному прикладі доводить, що таки можна двічі увійти в одну воду.

36-річна російська актриса майже одразу після розлучення з другим чоловіком вирішила відновити стосунки зі своїм першим офіційним супутником життя - бізнесменом Ігорем Удаловим.

"По суті моя кохана людина - мій перший чоловік. Ми з ним кохаємо одне одного, просто наші стосунки вийшли на новий рівень", - зізналася Марія "Комсомольской правде".

"Я просто не могла викреслити з життя людину, з якою виховую дитину. Він не був викреслений з мого життя після розлучення. А зараз ми з ним ще більше зблизилися. Знаєте, кохання і захоплення - це різні речі. Кохання, якщо воно справжнє, нікуди не щезне, щоб не відбувалося у житті, але може видозмінюватися", - пояснила акторка.


Щоправда, Міронова не надто поспішає оформлювати стосунки у РАГСі: "Ми разом. А штамп, на мій погляд, не грає жодної ролі".

Хоча, Марія зізналася, що якщо у неї буде "настрій куражу, можливо штамп і буде. А не буде настрою - значить не буде".

Марія пішла від другого чоловіка Дмитра (на фото) до першого?

До речі, за словами доньки Міронова, наразі вона та Ігор не живуть разом.

"Головне, що у нас є кохання. Люди можуть жити під одним дахом і не мати кохання. Кохання дає свободу оточуючим людям і собі. Ми з моїм чоловіком це добре зрозуміли", - пояснила вона.

В унісон коханій, Ігор Удалов також зізнається, що між ним і Марією знову щось є.

"Ми разом по життю йдемо. Ми підтримуємо стосунки, зустрічаємося. А там хто знає, до чого крива приведе. Все буває. Кохання, буває, приходить знову. Гадаю, воно вже насувається на нас, але загадувати ще рано", - розповів він.

Нагадаємо, Марія Міронова відома своїми захопленнями різними чоловіками. Так, ще у часи навчання у Щукинському училищі в актриси був роман з сином Юрія Яковлєва - Антоном.

Стосунки між акторськими дітьми тривали недовго, а згодом Марія народила сина Андрія.

Перший чоловік Міроновї - Ігор

Що саме стало причиною розставання пари - не відомо, але колишні сокурсники вважають, що батьком дитини є саме Антон Яковлєв.

Однак Міронова вийшла заміж зовсім не за молодого хлопця, а за підприємця Ігоря, який старший за неї на 10 років.

Та у 2003-му році їхній шлюб розпався й Марія закохалася в актора та телевізійного піарщика Дмитра Клокова, який був навпаки - молодшим за неї на 10 років.

Поговорюють, жінка прямо світилася від щастя коли вони з Дмитром побралися. Однак вже за п'ять років Міронова розлучилася й з другим чоловіком. Причиною, нібито, стало те, що Клоков заглядався на молоденьких дівчат.

Хоча Марія досі запевняє, що їй ніхто ніколи не зраджував, а на розлучення були інші причини.

Фото glomu.ru та spletnik.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів