Соліста "Мумій троль" знову окільцювали?

8 липня 2009, 10:47

Лідер гурту "Мумій троль" Ілля Лагутенко днями приїздив до РАГСу міста Суздаль. Поговорюють, що співак офіційно одружився, пише "Комсомольская правда".

Лагутенко та Жукова нарешті одружилися?

"Так, наречений на прізвище Лагутенко розписався у нас в неділю, 5-го липня.

Більше нічого не скажемо - ми не маємо права розкривати таємницю особистого життя", - розповіли в адміністрації РАГСу.

До речі, того дня більше ніхто не оформлював свої стосунки - РАГС відкрили спеціально для Лагутенка.


Незважаючи на конспірацію, жителям Суздаля таки вдалося побачити зіркового нареченого та його кохану - модель Анну Жукову.

За словами очевидців, Ілля приїхав на церемонію на чорному джипі, а його наречена - на білому. До того ж, Жукова сама відкрила двері та вийшла з машини, а Лагутенко наздогнав її біля входу до РАГСу.

"Лагутенко був як у телеку - у вузьких брючках, у білій сороці та краватці. Уявіть його зріст під метр вісімдесят - не чоловік, а картинка. Наречена звичайна - у кремовій сукні трохи нижче колін, замість черевиків - чобітки під колір сукні. Розпущене волосся і ніякої фати", - розповіла жителька містечка.

Окрім молодят була ще й маленька дівчинка, яка нібито дуже схожа на Іллю, і яку співак весь час носив на плечах.

"У Суздалі був не однофамілець Лагутенко, а соліст "Мумій троль" власною персоною", - підтвердили у ресторані, де святкували весілля.

Нагадаємо, у березні минулого року вже з'являлися чутки, що музикант та Жукова таємно одружилися. Однак жодних офіційних коментарів тоді Ілля та його кохана не давали. Так само як і зараз.

Лагутенко та 23-річна модель разом вже декілька років. А минулого року у парочки народилася донька. Щоправда, у Іллі це не перша дитина - від першого шлюбу 39-річний музикант вже має 20-річного сина.

Фото ikra.tv

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів