Дівчата Нікітіна взялися за кіно та дітей

8 липня 2009, 17:16

Одразу дві підопічні продюсера Юрія Нікітіна - Даша Астаф'єва з гурту "NikitA" та Оксана Задорожна з гурту "А.р.м.и.я" - на деякий час "зрадили" сцені.

Так, любителька ходити без білизни Даша тепер розповідатиме українським телеглядачам про кінематограф.

Вже з 13-го липня на одному з телеканалів стартує програма "Кіно о 21:00 з Дашею Астаф'євою".

Перед черговим кіносеансом співачка пліткуватиме про кумедні випадки з життя голлівудських зірок та про казуси зі знімальних майданчиків.


Тепер Даша стане експертом кінематографу

"В Америці такий формат розважальних програм дуже розповсюджений. Хью Хеффнер, наприклад, щосуботи у своєму маєтку "Playboy Manison" влаштовує "movie-time". Всіх гостей він запрошує до власного кінозалу, і перед переглядом розповідає історію про створення фільму", - розповіла Даша.

До речі, любителька засвітитися на сторінках "Playboy", сподівається, що дідусь Хеффнер поділиться з нею цікавинками про Голлівуд. А Астаф'єва вже переповість їх у своїй програмі.

Нагадаємо, Даша вже має досвід телеведучої. Вона вела "Погоду" на одному з музичних каналів, поки наприкінці серпня минулого року програму прикрили через надмірну сексуальність.

А поки Астаф'єва розповідатиме про кіно, інша підопічна Нікітіна - Оксана Задорожна з колективу "А.р.м.и.я" - няньчитиме дитя. Адже, у вівторок співачка народила доньку.

Оксана Задорожна стала мамою

Тож тепер Оксана витрачатиме весь свій час на виховання немовляти.

За матеріалами Mamamusic

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів