Собчак розповіла, як любить свої груди

9 липня 2009, 17:19
Російська телеведуча та світська левиця Ксенія Собчак поділилася секретами краси та розповіла про захоплення своїми грудьми.

Так, білявка зізналася, завдяки чому їй вдається тримати своє тіло у формі.

"Гімнастика, гімнастика і ще раз гімнастика. Я займаюся йогою багато років. Окрім йоги я замаюся пілатесом. Окрім пілатеса у мене дуже жорсткі кардіотренування", - розповіла "Комсомольской правде" Ксюша.

"Сьогодні, наприклад, я дві години каталася на гірських велосипедах. У мене є тренер, який зі мною займається", - додала вона.

Фізичним навантаженням Собчак приділяє дуже багато часу, бо вважає, що завжди має виглядати на всі сто відсотків.


Ксюша приділяє спорту багато часу
"Я дійсно люблю спорт, я багато займаюсь спортом. Я вважаю, що моя професія зобов'язує мене виглядати добре", - пояснила телеведуча.

І якщо спорт є невід'ємною частиною життя Ксюші, то дієта - це лише для екстрених випадків. Зокрема, щоб швидко скинути декілька кілограмів Собчак просто перестає їсти.

"У мене просто дуже багато спорту в житті, правда. Адже що таке дієта? У нас організм побудований дуже просто: якщо ти хочеш схуднути, у тебе прихід має бути меншим, ніж витрати. Це проста бухгалтерія - дебет, кредит", - пояснила білявка.

До речі, за словами Собчак найулюбленішою частиною свого тіла вона вважає груди. Їй подобається у них все, тому збільшувати їх шоудіва не збирається.

"Груди в мене досі маленькі, другого розміру. Але я, чесно кажучи, вважаю, що вони у мене неймовірно красиві. І більш гарніших грудей, ніж власна, я у життя ніколи не бачила", - зізналася Ксюша.

Однак показувати свої принади Собчак не збирається.

"Нехай це залишиться для найближчих моїх людей", - пояснила вона "Дням. ру".

"Але якщо мене, як будь-яку жінку, спитають: яку частину тіла ви вважаєте найкрасивішою? Я скажу: свої груди. Тому чіпати їх точно не буду і збільшувати -також", - додала Ксенія.

Окрім цього телеведуча зазначила, що не любить жінок з великими грудьми.

"У моєму розумінні жінка з великими грудьми - це одразу така матрона, мати сімейства. Більш того, це навіть не я, це говорила ще Коко Шанель: ніщо так не старить жінку, як великі груди. А жінка з маленькими грудьми виглядає тендітно до старості", - резюмувала Собчак.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів