Тіматі побив фаната і втратив друга

14 липня 2009, 12:01

Зухвалий російський репер Тіматі опинився в центрі чергового скандалу. Співак вдарив в обличчя прихильника, який хотів з ним сфотографуватися.

Інцидент трапився біля будівлі ростовського аеропорту, пише "Комсомольская правда".

"Тіматі під'їхав до аеропорту на яскраво-жовтому "Lamborghini Diablo". І не встиг він вийти з машини, як до репера кинувся прихильник. Хлопець був явно на підпитку і намагався обійняти Тіматі, щоб зробити фото на пам'ять", - розповів один зі співробітників аеропорту.

Співаку не надто сподобалася така увага й він зроби все, щоб хлопець від нього відчепився.


"Спочатку він просто відштовхнув від себе фаната, а коли той поліз обійматися знов, вдарив його у щелепу. Прихильник впав на землю", - додав очевидець бійки.

Здивований хлопець хотів віддячити Тіматі тим самим. Однак не встиг, бо на допомогу реперу прийшли охоронці та міліція. Обох учасників інциденту було направлено до відділення міліції. Але там зірка російського шоу-бізнесу та постраждалий фанат відмовилися від будь-яких претензії одне до одного.

Зрештою, п'яний хлопець спробував навіть вибачитися перед Тіматі. Але артист лише порадив більше ніколи не потрапляти йому на очі, особливо у такому стані.

Однак бійка з прихильником, певно вже стерлася з пам'яті Тіматі. Адже наразі співак отримав черговий удар від долі: загинув його друг - московській діджей Олексій Таганцев, відомий як Dj Dlee.

Тіматі та Dj Dlee

34-річний музикант вночі їхав на дачу й потрапив у ДТП. Від лобового зіткнення Олексій загинув на місці, повідомляють "Дни.ру".

Dj Dlee був одним з близьких друзів Тіматі. У 2006-му році Таганцев виступив продюсером дебютної платівки репера.

Саме завдяки Тіматі про діджея дізналися всі. Так, у дебютному сольному відео репера "В клубе" є такі слова: "Встречайте, прямо из Москвы Тимати и Диджей Dlee".

Фото "In Da RNB"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів