Каладзе "народив" сина

15 липня 2009, 09:56

Капітан футбольної збірної Грузії та захисник італійського клубу "Мілан" Каха Каладзе став татком, пише "Газета.ру"

У футболіста та його дружини Анукі Арешидзе народився син.

Вага новонародженого хлопчика 3,8 кілограмів.

Сина подружжя назвало Леваном. Таке ім‘я батьки обрали на честь молодшого брата Кахи Каладзе. У травні 2001 року у віці 21-го року брат футболіста був викрадений злочинцями у Тбілісі з метою отримання викупу, а за декілька тижнів його вбили на околиці міста.


"Ані Каха, ані його батьки не просили мене назвати нашого сина ім'ям Левана, я сама ухвалила таке рішення, знаючи про те, як багато для Кахи означав його брат", - сказала мати новонародженого, 19-річна Анукі.

Анукі та Каха стали батьками

Нагадаємо, Каха та Анукі познайомилися у Мілані та одружилися у 2008-му році.

Останніми роками сам Каладзе паралельно з футболом займається бізнесом. Він є власником одного з престижних ресторанів у Мілані, має багатоповерховий готель на грузинському курорті Кобулеті та володіє журналом мод і готелем у Києві.

У травні 2008-го футболіст заснував компанію "Кала-Капітал", яка займається будівництвом, відкрив у Тбілісі комерційний банк "Прогрес банк".

У свою чергу в 2007 році Анукі Арешидзе стала переможницею загальногрузинського конкурсу "Фотомодель-2007". Потім дівчина перемогла у відбірному конкурсі міжнародного модельного агентства "Еліт" у Грузії і отримала право працювати в міланському відділенні "Еліт".

Фото "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів