Задорнов розлучається після 38 років шлюбу?

16 липня 2009, 16:03

Схоже російський гуморист Михайло Задорнов вирішив нарешті зробити вибір між дружиною та коханкою.

Як повідомляє російське видання "Жизнь за неделю", артист збирається розлучитися зі своєю законною дружиною Велтою Калнберзіною з якою живе у шлюбі вже 38 років.

Вже декілька років 60-річний Задорнов не приховує від ЗМІ, що буквально розривається між двома жінками - дружиною та коханкою.

Остання, ім'я якої Олена Бомбіна, вже давно з'явилася у житті гумориста. У Задорнова та Бомбіної є навіть спільна донька Олена, якій вже 19 років.


Про іншу родину коханого знає його офіційна дружина Велта. Поговорюють, жінка думала, що чоловік нагуляється й повернеться. Та роки йшли, а Задорнов ніяк не міг відмовитися від жодної з коханих жінок.

"Михайло вже давно живе на два дома. Він кохає і дружину, і Олену. Він ніяк не може визначитися з вибором. Хоча давно пора ставити крапку: не треба мучити жінок і самому страждати не варто", - розповіли колеги артиста.

І от з'явилися чутки, що Михайло Задорнов таки визначився з ким залишитися. Вибір пав на молодшу за нього на 16 років Бомбіну.

Задорнов вирішив залишится з коханкою?

Щоправда жодний учасник любовного трикутника не поспішає підтверджувати інформацію, яка просочилася у ЗМІ.

Так, здається Калнберзіна ще й досі вірить, що чоловік залишиться з нею.

"Я не та людина, яка розповідає про своє життя на всю країну. Це якось зі мною не в'яжеться... Поки ми продовжуємо жити разом, хоча зараз Міша у від'їзді", - прокоментувала офіційна дружина Задорнова.

"Це глибоко особиста справа людини, у нас немає бажання афішувати свої стосунки і коментувати ситуацію", - у свою чергу сказала коханка артиста.

Сам же Михайло Задорнов жодним чином не коментує ситуацію.

Фото з офіційного сайту Задорнова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів