Мішу Бартон запроторили до психлікарні

20 липня 2009, 15:20
Американську акторку Мішу Бартон відправлено на примусове лікування до лос-анджелеського психіатричного центру "Cedars-Sinai", повідомляє " People ".

Головною причиною ізолювання 23-річної зірки кіно є нездатність впоратися з власними проблемами самотужки.

"Я не впевнений, що їй вдалося позбутися від згубних звичок, які одного разу вже ледь не довели її до біди", - прокоментував один з близьких Міші.

Медики ж не коментують стан зіркових пацієнтки. Єдине що напевне говорять лікарі, так це те, що Бартон доведеться деякий час побути під наглядом та пройти курс реабілітації.

Так само і представники акторки замовчують, що саме стало причиною нервово зриву у Міші.


Однак у іноземних ЗМІ вже з'являється інформація про те, що ж привело Бартон до психлікарні.

Мішу Бартон ізолювали від суспільства

Деякі журналісти вважають, що це через зловживання дівчиною алкоголю. Однак приятелі Бартон запевняють, що перед тим як потрапити до лікарні, Міша протягом трьох днів активно вживала кокаїн, пише "Contact Music".

"Вона у дуже поганому стані. У неї закінчуються гроші, вона не може знайти кохання, тож зараз вона намагається забутися, весело гаючи час. І йде вниз по низхідній. Вона зовсім заплуталась. У неї з'явилися суїцидальні думки", - поділився подробицями приятель зірки.

Нагадаємо, у грудні 2007-го року Бартон мала проблеми з законом. Тоді акторку було затримано за керування авто у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння. Окрім цього у Міші не було посвідчення водія.

У квітні 2008-го Бартон було засуджено до трьох років виправного терміну.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів