В учасника "Beastie Boys" діагностували рак

22 липня 2009, 12:14

Популярне американське хіп-хоп тріо "Beastie Boys" змушене відкласти випуск свого восьмого студійного альбому та перервати гастролі. Причиною цього стало онкологічне захворювання одного з учасників колективу.

Нещодавно медки виявили ракову пухлину в одній з слинних залоз у Адама "МСА" Йоука, повідомляє "Billboard".

Чоловік, який приєднався до гурту у 1981-му році й змінив назву на "Beastie Boys" (раніше колектив називався "The Young Aborigines"), виконує разом з іншими колегами функції вокаліста, басиста та клавішника.

Відомо, що пухлина у Йоука виявлена на ранній стадії. Але музиканту необхідно зробити термінову операцію.


"Мене прооперують ймовірно вже наступного тижня. А після цього ще необхідно буде проти курс опромінення", - розповів Адам.

Адам Йоук потребує хірургічного втручання

"Але гарною новиною є те, що медики зробили сканування мого тіла і виявили, що ракові клітини локалізовані лише в одному місці й не впливатиме на мій голос", - додав Йоук.

До речі, вихід восьмої платівки, яка має назву "Hot Sauce Committee Part 1" було заплановано на 15 вересня 2009-го року.

А у серпні та вересні "Beastie Boys" збиралися витрутити на декількох найбільших американських фестивалях. Та у зв'язку з хворобою Адама "МСА" Йоука всі виступи та презентація платівки відмінені.

Фото "The Insider"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів