Владислав Галкін через стрілянину в барі сяде на 5 років?

24 липня 2009, 13:55

Популярний російський актор Владислав Галкін влаштував стрілянину в одному з барів Москви. В результаті сутички між зіркою "Далекобійників" та співробітниками міліції було поранено бармена.

Сам артист перебуває у камері попереднього ув'язнення. За хуліганство із застосуванням зброї та бійку з представниками правоохоронних органів Галкіну загрожує ув'язнення строком до 5 років.

Все почалося з того, що Владислав зайшов поїсти до одного з московських барів. За словами офіціанта, актор був один.

"Він замовив доволі багато випивки. Певно, переборщив зі спиртним. З ким не буває. Ну і почалось", - додав працівник бару.


Щоправда, достеменно не відомо, що саме стало причиною агресії актора. Однак в якийсь момент Галкін витягнув травматичний пістолет і почав стріляти по пляшках які були у барі.

Після цього 37-річний артист приставив зброю до грудей бармена. Це вже остаточно налякало працівників закладу і вони викликали міліцію.

"Дільничного, який приїхав розібратися з ситуацією, актор вдарив в обличчя. Довелося викликати групу швидкого реагування. Хлопець (Владислав Галкін), звісно, тренований, але бійцям вдалося його скрутити", - розповів виданню "Твой день" неназваний чоловік.

Владисла Галкін (ліворуч) опинився у міліції

Під час затримання артиста постраждав не лише дільничний, а й бармен: одна з куль зачепила його обличчя. Рана виявилася не серозною.

Винуватця інциденту Владислава Галкіна було доставлено до найближчого відділення міліції. Однак зірка кіно продовжував поводитися досить агресивно.

"В нього ніби нечистий вселився - він був абсолютно несамовитий. Грубіянив, вів себе немов божевільний", - додає джерело.

Актор може сісти за ґрати за свою поведінку

Сам Галкін розповідає, що "просто заїхав поїсти".

"Ну потрапив. Боюсь, мені вже ні чим не допомогти. Сиджу в КПУ. Побив міліціонера, стріляв. Ось. Що сталося? Просто не розібрав, хто є хто", - прокоментував актор.

Російський актор Владислав Галкін зіграв у багатьох відомих фільмах. Ще у дев'ять років він дебютував у кіно - зіграв Гекльберрі Фінна у "Пригодах Тома Сойєра і Гекльберрі Фінна".

Найвідомішими фільмами за участю Галкіна є: "Майстер і Маргарита", "Далекобійники", "Відділок", "В серпні 44-го", "Диверсанти", "72 метри", "Дикуни" та багато інших.

За матеріалами "Life.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів