Katy Manhattan розкинула свої тенета на зірок шоу-бізнесу

5 серпня 2009, 10:42

Якщо ви не чули останніх чуток і пліток зі світу шоу-бізнесу, то вам до Katy Manhattan.

Гламурна Katy Manhattan тепер господиня "Клипомании" на музичному каналі О-TV. Щотижня Кеті розкидає свої капкани, куди потрапляють усі зірки шоу-бізнесу, які, так чи інакше, "проштрафилися".

Потрапивши в них, "перемивка" кісточок зіркам забезпечена. Роз‘їжджаючи по усьому світу Кеті не тільки набирає пісні для свого дебютного альбому, але й збирає останні новини про зірок з "перших вуст".

"Я особисто не люблю плітки, але, будучи справжньою дівчиною, люблю почитати й послухати пікантні новини з подробицями про те, що трапилося, а потім обговорити з подругами", - каже співачка.


"Сподіваюся, чутки, про які я розповідаю в "Клипомании" не скривдять моїх колег-артистів", - додає вона.

Так, адже Katy Manhattan - сама співачка, хоч ще й починаюча, але вже стала жертвою "жовтої преси" і обману, де про неї та про її продюсера писали усілякі небувальщини.

Музичний канал став першим місцем роботи для юної Кеті. Сама співачка зізнається:

"Я для себе відкрила цілий світ за минулий рік! Нещодавно я мріяла не лише співати, а й бути ведучою якої-небудь гламурної передачі на телебаченні та спробувати себе в ролі моделі на подіумі".

"Тепер три мої мрії збулися. Але ще дві, які я тримаю в запасі, чекають своєї черги. А саме: я прагну знятися в кіно й випустити свою лінію одягу", - поділилася дівчина.

За матеріалами www.katymanhattan.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів