Демі Мур візьме прізвище Ештона Катчера, але він все одно її ревнує

6 серпня 2009, 11:14

Зірка фільму "Стриптиз", 46-річна Демі Мур вирішила нарешті взяти прізвище свого 31-річного чоловіка актора Ештона Катчера, пише "The Showbiz Spy" з посиланням на "People".

"Спершу Демі не хотіла змінювати прізвище, потому що не вважала, що так буде вірно. Однак зараз вона нарешті почувається готовою", - повідомило джерело газети.

Певно, готовність Демі відчула зокрема завдяки своєму чоловікові. Не так давно Ештон розповів, яким чином тримається на плаву їхній 4-річний шлюб.

На думку Катчера, вся штука в тому, щоб бути із тими людьми, які викликають у тебе захоплення. Так із Демі Ештон має певну домовленість - дарувати одне одному своє світло.


"Наші з Демі стосунки, слава Богові, міцні, і ми достатньо спілкуємося для того, щоб між нами не виникало непорозумінь. Я глибоко переконаний, що якщо ти припиняєш працювати над стосунками, вони занепадають", - поділився красунчик.

Тим не менше, Катчер зізнався, що досі ревнує, коли його шикарна дружина знімається у постільних сценах з іншими чоловіками. Навіть при тому, що він впевнений - Демі йому ніколи не зрадить з іншим.

Також Ештон визнав, що є успішним актором завдяки своєму шарму та гарній зовнішності. А от таланту, впевнений актор, у нього і близько немає.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів