Бадоєв зніме 11 кліпів для Лари Фабіан

6 серпня 2009, 14:54

Режисер Алан Бадоєв зніме 11 кліпів для італійсько-бельгійської зірки Лари Фабіан, повідомляє "Screen Media".

Ідея належить російському композитору і продюсеру Ігорю Крутому. Саме він запропонував екранізувати 11 композицій співачки, музику до яких написав сам.

"У нас виникла ще й авантюрна на перший погляд думка - зняти кліпи на всі 11 композицій альбому. Режисером роликів стане Алан Бадоєв. Ларі Фабіан дуже сподобався кліп, який він зробив на мою пісню у виконанні Дмитра Хворостовського, і тепер вона теж хоче попрацювати з Аланом Бадоєвим", - сказав Крутой газеті "Известия".

Бадоєв обслужить Лару Фабіан

"Зараз йде запис альбому. Подивимося, де це краще зробити - у Москві, Нью-Йорку чи у Франції", - додав продюсер.


Водночас Бадоєв запевнив, що йому приємно співпрацювати з Ігорем Крутим, працювати не тільки з його музикою, а й з такими артистами як Хворостовський і Лара Фабіан.

"Це безпрецедентний випадок, 11 кліпів, які повинні бути пов'язані між собою за сюжетом, це буде великий музичний фільм", - захоплено каже Алан, який наразі працює у Москві над повнометражним фільмом "The Тьолкі".

Італійсько-бельгійська діва отримає фільм від Бадоєва

"Я впевнений, що це буде прекрасна музика, від якої будуть мурашки по шкірі. І я сподіваюся, що моя візуалізація цілком відіб'є і музичну ідею, і образ співачки", - додав український кліпмейкер.

Власне, роботу над кліпами для Фабіан Бадоєв почне вже восени.

Фото з персональних сайтів Алана Бадоєва та Лари Фабіан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів