Канделакі готова до "насилля" від свого чоловіка

14 серпня 2009, 14:41

Російська теледіва Тіна Канделакі готова втретє народити, щоб налагодити стосунки зі своїм чоловіком Андрієм Кондрахіним.

Про це телеведуча зізналася в інтерв‘ю "Комсомольской правде".

Так, на питання журналіста, чи не народити б Тіні третю дитину, аби зміцнити свій шлюб, вона відповіла:

"У цьому сенсі ви можете потелефонувати Андрію Кондрахіну і запропонувати йому цей варіант виходу з нашої сімейної кризи - як він відповість, так і буде (сміється)".


"Я настільки люблю дітей і правда хочу мати третю дитину. Тому, навіть якщо буде легке насильство з боку Андрія, то я не відмовлюся ще раз стати мамою! (Сміється.) Чесно вам кажу: "Я - за!" - підтвердила Канделакі.

"...Обіцяю вам, що з того моменту, як Андрій на мене нападе, у мене й гадки про запобігання не буде! Готова народити третю дитину на всі сто!" - ще раз впевнено повторила телеведуча.

За словами жінки, народження третьої дитини ніяк не порушить її робочі плани:

"Народжу - хоп! І відразу піду далі. На третій день після пологів готова вийти на роботу. Я для цього багато часу проводжу в спортзалі".

А взагалі Канделакі нагадала, що зі своїм коханим Кондрахіним вона не розлучалася:

"Якби я з Андрюшею Кондрахіним офіційно розлучилася, це вичислюється дуже просто - у загсі є люди, які за винагороду від 500 до 5000 тисяч доларів розкажуть про це пресі. Але я не розлучилася і не збираюся з Андрієм розлучатися.

Зараз, за словами Тіни, її чоловік вже півтора місяці відпочиває з дітьми та своєю матір‘ю в Італії.

"У нас з чоловіком, я не буду лукавити, не найлегший період у стосунках. Можливо, тому, що нашому шлюбу вже 11 років. Але навіть незважаючи на те, що я зараз одна роблю ремонт у новій квартирі, це ні про що не говорить", - запевнила Тіна.

"Ми дорослі люди, у нашому житті бувають різні періоди. Незмінним залишається одне - як і раніше зі мною свекруха Надія Ігорівна, яка буде зі мною завжди. Якщо люди недурні, то розумієте, що такі гарні стосунки зі свекрухою просто не даються", - додала Канделакі.

Нагадаємо, Тіна Канделакі та "бідний росіянин" Андрій Кондрахін розписалися вперше в 1998-ому році. А через 10 років пара влаштувала пишне святкування власного шлюбу. На той момент у закоханих уже була старша дочка Меланія та молодший син Леонтій.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів