Подарований Мадонні спортивний костюм опинився у смітнику

19 серпня 2009, 17:41
Поп-діва Мадонна опинилася в центрі неприємної історії - подарований їй дружиною президента Естонії спортивний костюм опинився у сміттєвому баку, повідомляє " Інтерфакс " з посиланням на видання "Elu24.ee".

Днями Мадонна виступала у Талліні. Як і годиться популярні й співачці було приготовано чимало подарунків не лише фанатами, а й високопосадовцями.

Так, дружина президента Естонії Евелін Ільвес вирішила подарувати зірці дизайнерський спортивний костюм з національним естонським орнаментом.

Однак комплект одягу опинився не у валізі артистки, а в сміттєвому баку.

"Мадонна не погодилась зустрітися з пані Ільвес. Організатор концерту Петер Ребане передав костюм до приміщення за сценою менеджменту поп-зірки. Менеджер подивився на костюм, покрутив носом і викинув подарунок до сміттєвого відра після того як Ребане пішов", - повідомив один з організаторів концерту.


Мадонна навіть не побачила спортивний костюм

Виявляється, менеджер співачки навіть не показав костюм від першої леді Естонії Мадонні. Типу, "зіркам такого масштабу не гоже дарувати такий непотріб".

А от подарунок від організаторів - коштовну прикрасу - менеджер поп-діві таки передав.

Що ж стосується долі викинутого спортивного костюму, то один з робітників сцени розповів, що він бачив чорні спортивні брюки з національним візерунком на одному з чоловіків, який прибирав сцену.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів