Коц-Готліб залишиться без волосся?

21 серпня 2009, 14:08

Білявка Христина Коц-Готліб, яка представляє Україну на цьогорічному конкурсі "Міс Всесвіт", може залишитися без свого довгого волосся.

Днями на одному з Багамських островів відбувся аукціон, на якому дівчата виставляли лоти - різноманітні сувеніри, привезені зі своїх країн, пише "Нова".

Нагадаємо, екс-"віа-грянка" прихопила з собою на конкурс футбольний м'яч з автографами гравців "Шахтаря".

"За скільки його продали, я не зовсім зрозуміла - говоримо з Христиною по телефону швидко, тому що, як і раніше, зв'язатися важко. Ніби то, м'яч придбала якась американська компанія", - розповіла директор конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Ганна Філімонова.


Та чи не найбільше на аукціоні цікавились фарбованою косою Коц-Готліб.

"Найдорожчим лотом негласно визнали волосся дівчини. Вона навіть пожартувала, що передасть свою косу наступній українці, яка представлятиме нашу країну наступного року", - додала Філімонова.

Христина позбудеться свого волосся?

Щоправда, доглядати за таким довгим волоссям, як у Христини не легко.

"Нашій конкурсантці доводиться вставати набагато раніше за всіх інших учасниць - вона розчісує своє довге волосся, яке ще треба вкласти. Плюс вона ділить ванну з грузинкою - теж треба час вгадати", - поділилася подробицями директор конкурсу "Міс Україна-Всесвіт".

Паралельно з доглядом за волоссям Коц-Готліб готується до фіналу та сумує за українською їжею.

"Христина там чудово проводить час, готуючись до фіналу. Але вже хочеться й українського борщику, котлет, банально - добре виспатися", - розповіла Філімонова.

Нагадаємо, ім'я володарки титулу "Міс Всесвіт" стане відоме 23-го серпні.

Фото Дмитра Амідова (ТаблоID)

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів