Янукович подарував онуку те, чого сам не мав

27 серпня 2009, 14:18
Лідер партії "Регіонів" Віктор Янукович не лише політик, але й дідусь. Щоправда, часу на маленьких нащадкові у "регіонала" практично немає. Та це Янукович компенсує щедрими подарунками.

Нагадаємо, ще навесні головний "проффесор" став дідусем у квадраті. Та, схоже маленького онука Олександра Віктор Федорович бачив лише декілька разів.

"Стало вже традицією, що часу на родину залишається дуже мало. Бувають вихідні дні, коли ми збираємося разом, але не дуже часто. Зустрічатися виходить пару разів на місяць", - зізнався заклопотаний Янукович в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні".

Однак на подарунки онукам - Сашкові та Віті - "регіонал" не скупиться. Дідусь-Вітя сам вибирає те, що привезе малим.

"Кожному - за його віком. Старший онук - хлопець сучасний, його цікавлять електроніка: він достатньо вільно порається з комп'ютером. Йому цікаві комп'ютерні програми, причому пов'язані з фотографією - він вже хоче не просто фотографувати, а бути ще й фотохудожником", - розповів Янукович.


За його словами, старший онук також дуже радіє програма з англійської мови. А от меншенький ще онук ще не розуміє, що йому дарують.

"Молодший онук ще ж зовсім маленький. Нещодавно привіз йому одяг - ми такого в дитинстві не мали. Коли побачив, не втримався і купив!", - додав Янукович.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів