Екс-коханого Ніколь Річі знайдено мертвим

31 серпня 2009, 13:10

Популярного американського діджея DJ AM, справжнє ім'я якого Адам Гольдштейн, знайшли мертвим у його нью-йоркській квартирі, повідомляє "The Associated Press".

Наразі розтин тіл однозначно не показав, що ж стало причиною смерті 36-річного музиканта. Тож слідчі вже призначили токсикологічну експертизу.

Однак вже зараз джерела у правоохоронних органах розповіли, що у помешканні DJ AM знайдено пристосування для вживання кокаїну та сильнодіючі ліки.

Друзі Адама розповіли, що декілька тижнів тому діджей розійшовся зі своєю коханою Хейлі Вуд і дуже важко переживав цей розрив.


До речі, раніше Адам відверто говорив про захоплення екстазі та кокаїном в минулому. Чоловік заявляв, що йому вдалося впоратися з цією залежністю ще 11 років тому.

Адам Гольдштейн не витримав розставання з коханою?

У жовтні 2009-го року мало вийти в ефір його реаліті-шоу "Gone Too Far" ("Зайшло надто далеко"). Планувалося, що у телевізійній програмі DJ AM допомагатиме наркоманам звільнятися від залежності.

У вересні 2008-го року Гольдштейн потрапив у авіакатастрофу, в якій загинуло чотири людини. Тоді діджей отримав серйозні опіки й переніс кілька операції з пересадки шкіри.

Покійний діджей відомий своєю співпрацею з Мадонною та Вілл Смітом. А його роман з голлівудською тусовщицею Ніколь Річі довго обговорювався у ЗМІ. У 2005-му році закохані навіть заручилися. Однак їхні стосунки згодом закінчилися.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів