Жигунов повернувся до колишньої дружини

31 серпня 2009, 16:33
Російський актор Сергій Жигунов, який довго переживав розрив з Анастасією Заворотнюк , повернувся до своєї колишньої дружини Віри Новикової, повідомляють " Дни.ру ".

Подейкують, що парочка провела спільну відпустку в Криму. Ще п'ять років тому Жигунов став власником нерухомості на узбережжі Чорного моря у селищі Гурзуф.

За словами сусідів, востаннє актор приїздив до будинку два роки тому. Тоді компанію Сергію склала Анастасія Заворотнюк з дітьми.

Та у серпні цього року зірка серіалу "Моя прекрасна няня" повернувся вже з екс-дружиною. Парочка поводилась так, ніби й не було скандального розлучення: поки Сергій гуляв ввечері біля моря, Віра накривала на стіл.

Жигунов з дружиною та донькою

Нагадаємо, декілька років тому у Сергія Жигунова зав'язався роман з його партнеркою по серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасією Заворотнюк. Актор заради нової коханої покинув дружину.


Сергій та Анастасія навіть планували узаконити свої стосунки. Однак щойно зйомки серіалу закінчилися, Жигунов та Заворотнюк різко передумали йти до РАГСу і розірвали свої стосунки.

Наразі ж "няня Віка" живе у шлюбі з російським фігуристом Петром Чернишовим.

Фото "Твой день"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів