У Крістіни Орбакайте викрали сина

3 вересня 2009, 16:23

Російська співачка Крістіна Орбакайте не може забрати сина від свого колишнього громадянського чоловіка Руслана Байсарова. Донька Примадонни навіть не знає, де зараз перебуває її син Дені, повідомляє "Комсомольская правда".

Байсаров не повертає сина Орбакайте

Ще 22-го липня Орбакайте відпустила 11-річного сина з батьком нібито на відпочинок до Франції.

Байсаров обіцяв екс-коханій, що повезе Дені у Диснейленд й поверне до 1-го вересня.

Та чоловік не виконав обіцянку - син так і не повернуся до матері. Окрім цього виявилося, що весь цей час Дені знаходився у Чечні, де живе Байсаров.


Подейкують, що Руслан хоче виховувати сина самотужки. Для цього Байсаров навіть звернувся до Грозненського районного суду, де було ухвалено рішення на користь батька.

"Чеченський зять Пугачової ініціював декілька позовів до грозненського районного суду, де у відсутність Орбакайте винесли постанови, про які матір не повідомили. З цієї причини матір не могла брати участь у судових засіданнях, висловити свою позицію. Вона дізналася про них постфактум", - розповіло джерело на умовах анонімності.

Наразі Орбакайте подала позов до одного з судів Москви, щоб встановити з ким з батьків має жити її молодший син Дені та визначитися з аліментами.

Нагадаємо, Руслан Байсаров був другим цивільним чоловіком артистки. У 1998-му році у пари народився син Дені.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів