Співачка Анастейша хоче, щоб у Києві на неї чекало півтони льоду

4 вересня 2009, 14:28
Популярна співачка Анастейша (Anastacia), яка 13-го вересня вперше виступить у Києві, просить забезпечити її "режисерськими" стільцями, аромосвічками та колотим льодом.

Артистка прилетить до столиці за два дні до концерту. При чому Анастейша та її команда скористаються звичайними авіалініями, а не, як це прийнято у більшості зірок, чартерним авіарейсом, пише "Сегодня".

До України співачку супроводжуватиме команда з 30 чоловік: стиліст, візажист, кухар, масажист, охоронці та інші. А спеціальною фурою буде доставлено обладнання для звуку на майданчику.

По Києву Анастейша разом зі своїм охоронцем та декількома місцевими пересуватиметься на автомобілях першого класу ( це може бути "Каділлак", "Крайслер" чи "Мерседес" S-класу).

До речі, зазвичай артистка полюбляє гуляти у містах, де виступає, тож не виключно, що іноземна гості пройдеться й Хрещатиком.


Що ж стосується побутового рейдера Анастейши, то окрім звичних пунктів, як то гримерна з дзеркалами у повний зріст і стандартне з підсвіткою для гриму, шафи для речей, столів, рушників, мають обов'язково бути два "режисерських" стільця - один низький, а другий - високий, барного типу.

Також обов'язково мають бути аромосвічки хорошої якості з ванільним запахом.

Зустрічаюча сторона співачки має знати, де у місці розташовані великі супермаркети і крамниці з делікатесами. А також знати контакти пралень та хімчисток, на які можна витратити тисячу доларів.

Окрім цього, за першою ж вимогою Анастейші мають принести колотий лід. Його має бути в запасі аж від морозильні камери, в які вміщується півтони льоду.

Саундчек артистки може тривати до двох годин. І якщо хтось зі співробітників, які в цей час приводитимуть зал до ладу, припинять працювати, щоб подивитися на репетицію співачки, вони будуть одразу ж виведені з зали.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів