Наречену Білана "застукали" з Міккі Рурком. ФОТО

9 вересня 2009, 11:33

Відомий голлівудський ловелас Міккі Рурк "запав" на російську фотомодель Олену Кулецьку. І все б нічого, але остання вважається нареченою співака Діми Білана.

Однак навіть це не завадило Рурку привселюдно залицятися до красуні-білявки, повідомляє "The Daily Mail".

Днями актор разом з Кулецькою з'явилися в одному з лондонських клубів. За словами очевидців, парочка весело проводила час: багато жартувала, сміялась.

"Мікі виглядав так, ніби він дуже захопився нею. Вона так струнка і гарна, що Міккі просто не міг спокійно сидіти поруч і не розпускати руки", - розповіли відвідувачі клубу.


Міккі Рурк "не рівно дихає" до нареченої Діми Білана Олени Кулецької

Щоправда, спочатку Олена трималася дещо стримано поруч з відомим актором. А от Мікі відверто давав знати, що дівчина йому подобається.

"Але вона явно подобалась йому більше, ніж він їй. Тому що коли Міккі нахилився, щоб поцілувати ї, вона відхилилася назад. Міккі засміявся, але до кінця вечора його чари справді спрацювали, тому що вона виглядала вже менш скутою", - додали очевидці.

Наразі не відомо, як відреагує на гулянку Олени з іншим чоловіком Діма Білан. Адже вже давно ходять чутки, що парочка планує одружитися.

Діма та Олена вже давно планують одружитися

Навіть подейкували, що весілля призначене на день трьох дев'яток - 09.09.09. Однак згодом ці чутки було спростовано офіційними представниками переможця "Євробачення-2008".

Я розповідала сама Кулецька, з Дімою вони познайомились в аеропорту Парижа. А згодом дівчина прилетіла в Марокко, щоб знятися в кліпі Білана. Тоді, ніби то й зав'язалися стосунки між ними, пише "Комсомольская правда".

Фото "London Evening Standard" та "Akado"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів