"The Prodigy" хочуть 40 пляшок шампанського і кисневі подушки

30 вересня 2009, 13:11

Легендарні британці "The Prodigy" перед приїздом до Києва висунули низку обов'язкових вимог.

Так, музикантів, які привезуть з собою 15 осіб персоналу, весь час супроводжуватимуть три озброєні охоронці, пише "Сегодня".

За словами організатора концерту Олександра Стрижака, особливі побажання по харчуванню має лідер "The Prodigy" Кейт Флінт.

Музикант просив, щоб у будь-який час йому могли приготувати бекон, бажано ірландській, британські боби та гриби. А на додачу обов'язково має бути британській соус. Але й від європейської кухні артисти не відмовляться.


А щодо випивки, то британські зірки відмовились від горілки та віскі. Натомість у номерах та гримерних вони хочуть бачити шампанське "Вдова Кліко" (середня вартість пляшки - 4 тисячі гривень). Загалом же має бути 40 пляшок шипучого напою.

Британці їстимуть боби з грибами і запиватимуть шампанським

"У Києві "The Prodigy" замовили 270 кіловат звуку. Для порівняння: середній столичний концерт просить 20-25 кіловат", - розповів "Бліку" про технічний райдер Олександр Стрижак.

Але найбільше організаторів здивувало прохання про кисневі подушки, які мають бути на сцені. Музиканти вважають, що під час виступу їм не завадить трохи запасного кисню.

Подейкують, що після концерту "The Prodigy" не проти відвідати якийсь нічний клуб Києва.

Нагадаємо, 7-го жовтня у Міжнародному виставкому центрі виступить британський колектив "The Prodigy". Квитки на концерт коштують від 250 до 800 гривень.

Це буде вже третій концерт "The Prodigy" у Києві. Вперше музиканти порадували українських прихильників у 1998-му році. Другий приїзд колективу відбувся вже у 2006-му.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів