Мішель Обама розповіла про любов до гамбургерів

30 вересня 2009, 16:02

Перша леді Америки Мішель Обама зізналася, що дуже любить картоплю фрі, гамбургери та пироги, пише "People".

"Намагаюсь нічому не казати "ні". Люблю картоплю фрі, хороший гамбургер, пиріг. І це добре. Я б впала в депресію, якби відчувала, що не повинна більше їсти страви, які люблю", - зізналася жінка виданню "Prevention".

За словами дружини Барака Обами, вона не забороняє й донькам - 10-річній Малії та 7-річній Саші - їсти все, що вони хочуть.

"Не хочу, щоб мої дівчатка стали одержимі їжею. У нас немає правил на кшталт: "Жодної нездорової їжі!". Я просто хочу, щоб вони думали про те, який вибір зробити", - пояснила Мішель Обама.

Але у жінка все ж таки вдається до хитрощів, щоб вберегти донько від зловживання смачною їжею.

"Коли моя старша питає "Мама, можна мені пиріжок?", я відповідаю: "А вчора ти його їла? Ну, і що ти думаєш?". І вона приходить до висновку, що так, вона не має їсти пироги щовечора", - розповіла дружина американського лідера.

Мішель не проти перекусити картоплею фрі та гамубргером

45-річна Мішель Обама зауважила, що дуже любить пироги.

"У Білому домі є чудові пекарі. Якщо тобі подобаються пироги, їх подаватимуть і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Тож мені все ж таки треба встановити обмеження. У мене з цим проблеми, але поки що мені вдається балансувати", - розповіла вона.

І дійсно, Обамі вдається суміщати улюблену їжу з чудовою фізичною формою. Так, одна з найстильніших жінок року не приховує, що неабияк працює над собою.

Дружина лідера Америки намагається лягти до 22:00, бо щоб прокинутись о 4:30 ранку і присвятити час спорту.

Нагадаємо, особливу увагу Обама приділяє кардіотренування, пілатесу та вправам для верхніх м'язів рук.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів