Кустуріца і "Gogol Bordello" їдуть до Києва

2 жовтня 2009, 10:11

Легендарний режисер та музикант Емір Кустуріца та не менш популярний гурт "Gogol Bordello" порадують українських прихильників.

Музиканти виступлять в рамках першого "Балканфесту". Фестиваль пройде 4 і 5 грудня у столичному Палаці спорту і, за задумом організаторів, має стати щорічним святом, пише "Українська правда. Київ".

Хедлайнерами дійства стануть сербська група "Емір Кустуріца & The NoSmoking Orchestra" і американська формація "Gogol Bordello".

Кустуріца влаштує справжнє свято українцям

"The NoSmoking Orchestra" утворилися в 1978-му році, але всесвітньо відомими стали в 1998-му році, коли у ролі гітариста до групи приєднався кінорежисер Емір Кустуріца.


Стиль колективу поєднує в собі елементи рок-н-ролу, джазу, фолку, циганської музики.

Гурт "Gogol Bordello" добре відомий в Україні завдяки засновнику групи - Євгену Гудзю. Останній дитинство прожив в Україні, а потім емігрував до США.

Гудзь з "Gogol Bordello" змусить танцювати всіх

Склад "Gogol Bordello" інтернаціональний, як і її стиль, що сполучить циганську і карпатську мелодику, панк-рок, елементи кабаре.

Серед інших гостей "Балканфесту" заявлена румунська група "Fanfare Ciocarlia", "Kocani Orkestar" з Македонії, "KAL" із Сербії й українська команда "Гайдамаки".

Фото "Української правди. Життя" та "Белорусских новостей"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів