Майкл Джексон помер здоровим

2 жовтня 2009, 11:31

Згідно з результатами розтину тіла Майкла Джексона, перед смертю король поп-музики був практично здоровий, повідомляє "The Associated Press" з посиланням на копії результатів розтину.

Так, при зрості 1,75 метрів Джексон важив 62 кілограми, що вважається цілком нормальним.

Внутрішні органи артиста, у тому числі й серце, також були в нормі. На тілі поп-зірки було виявлені чисельні шрами і декілька татуювань, які носили косметичний характер.

Окрім незначного артриту та атеросклерозу у Майкла були проблеми лише з легенями - вони були запалені, а їхній об'єм - нижче норми. Але навіть це не могло стати навіть непрямою причиною смерті артиста.


Також в організмі поп-зірки не виявлено слідів алкоголю та жодних заборонених препаратів, окрім тих, які співакові прописав його лікар Конрад Мюррей, повідомляє "ВВС".

Джексон не мав смертельних хвороб

Таким чином результати розтину фактично спростовують аргументи кардіолога Джексона Конрада Мюррея про те, що його пацієнт страждав на невідомі серйозні хронічні захворювання, які й призвели до смерті.

Нагадаємо, король поп-музики Майкл Джексон помер 25-го червня цього року від передозування сильним знеболюючим препаратом "Пропофол". Смертельну ін'єкцію співакові зробив саме його особистий лікар Мюррей.

Щоправда, вважається, що "Пропофол" став лише каталізатором - Джексон помер через поєднання цього препарату з низкою інших заспокійливих ліків.

Лише через майже два з половиною місяці після смерті тілу Майкла дали спокій. Улюбленця мільйонів поховали 3-го вересня на лос-анджелеському кладовищі "Forest Lawn".

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів