Лободу тягнуть до суду

7 жовтня 2009, 16:01

На співачку Світлану Лободу подав до суду її колишній бізнес-партнер і сопродюсер Олександр Ширков.

Чоловік хоче забрати назад торгівельну марку "Світлана Лобода". Оскільки, за словами продюсера, артистка незаконно її відібрала.

Ширков і Лобода п'ять років тому створили спільну продюсерську компанію. І все у партнерів йшло добре до "Євробачення-2009".

Після доволі провального виступу на пісенному конкурсі Свєта, нібито, відмовилась повертати 300 тисяч доларів, які були витрачені на підготовку до "Євробачення".


За словами Ширкова, Лобода називала його "аферистом і шахраєм", який обманним шляхом намагається повернути собі гроші.

Однак продюсер запевняє, що саме він позичав гроші для поїздки співачки до Москви. Для цього Ширкову довелось закласти власне майно.

Та "антикризова" Свєта не лише не повернула гроші, а й привласнила собі бренд "Світлана Лобода", який за паперами належав обом партнерам.

Лобода у суді відстоюватиме свої права

Артистка звернулась до Держдепартаменту інтелектуальної власності й домоглася відміни реєстрації торгівельної марки зі своїм ім'ям.

А вже через 15 днів Лобода, як приватна особа зареєструвала торгівельну марку на себе.

Саме це стало останньою краплею для Олександра Ширкова. Тож наразі чоловік вимагає вирішити ситуацію через суд.

По-перше екс-партнер Лободи подав апеляційний позов до апеляційного суду Києва. Найближчим часом мають призначити слухання по цій справі.

По-друге, 13 жовтня у Деснянському районному суді призначене перше слухання по справі, яка стосується торгівельної марки "Світлана Лобода".

Окрім цього Ширков паралельно направив запит до генеральної прокуратури України, а також Управління МВС України, з проханням втрутитися і перевірити незаконні, на його думку, дії, скоєні певними особами.

"Ми хочемо, щоб все було по закону, і якщо Свєта хоче щось якось вирішити, розділити, взяти, то для цього не треба займатися дурницями, все може і має бути набагато простіше, по-людські", - заявив Олександр Ширков.

За матеріалами S&A music group ltd

Фото "Новой"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів