Гурт "Oasis" припинив своє існування

9 жовтня 2009, 10:46
Британський гурт "Oasis" розпався. Причиною "смерті" колективу стало непорозуміння між братами-музикантами Ноелем та Ліамом Галлахерами, повідомляє " The Times ".

"Oasis" більше немає. Я думаю, ми всі прекрасно це розуміємо. Те, що ми робили, було чудово. Мені подобалось виступати, їздити на гастролі. Мене ніколи не пригнічувала творчість у складі "Oasis". Але ніщо не триває вічно", - заявив Ліам.

Він зазначив, що колектив припинив своє існування тоді, коли з нього пішов гітарист та автор більшості пісень Ноель Галлахер.

Так, ще 28-го серпня цього року старший з братів опублікував заяву на офіційному сайті колективу. У повідомленні Ноеля йшлося, що він йде з гурту "Oasis".

Подейкують, що напередодні цього брати дуже серйозно посварилися.


"Люди можуть говорити що завгодно з цього приводу, але я просто не можу більше працювати з Ліамом", - пояснив Ноель Галлахер.

Однак через деякий час на сайті "Oasis" з'явилося ще одне повідомлення від старшого брата. У ньому Ноель повідомляв, що пішов з колективу через "грубе словесне залякування" його родини, друзів і товаришів.

Нагадаємо, брати Галлахери заснували бріт-поп гурт "Oasis" у 1991-му році. За час існування у колективу вийшло сім платівок. Останній альбом "Dig Out Your Soul" побачив світ у 2008-му році.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів