Знайдено мертвим соліста "Boyzone"

12 жовтня 2009, 10:31

Соліст ірландського гурту "Boyzone" Стівен Гейтлі помер у суботу під час відпустки на Майорці.

За даними поліції, 33-річний музикант помер уві сні, повідомляє "ВВС".

При чому, офіційний представник співака запевняє, що Гейтлі помер від природних причин. Тож версії про можливе передозування наркотиками чи самогубство навіть не розглядаються.

Як відомо, Гейтлі відпочивав на іспанському острові разом зі своїм партнером Енді Коулсом. Пара була офіційно одружена з 2006-го року.


До речі, про смерть Стівена менеджери гурту повідомили не одразу. Спочатку вони в останній момент відмовились від участі "Boyzone" в одному з телевізійних шоу. І лише згодом, у прямому ефірі, розповіли трагічну новину.

Стівен Гейтлі помер уві сні

Музиканти колективу висловили співчуття рідним та близьким Гейтлі і сказала, що пішов "їхній друг і брат, який освітлював своїм світлом їхні життя".

"Ми всі розділили стільки прекрасних моментів протягом останніх років і сподівалися, що майбутнє також принесе нам багато хорошого. Стівен був чудовою людиною і душею, і тілом. Все наше кохання і співчуття перебувають сьогодні з Ендрю і з родиною Стівена. Ми любимо тебе, Стівен, і будемо сумувати за тобою вічно", - йдеться у заяві музикантів.

Ірландський гурту "Boyzone" був на піку популярності у 1990-х роках. Тоді сингли колективу шість разів ставали лідерами британського рейтингу.

У 2007-му році "Boyzone" повернулися до роботи і почали репетицію серії концертів, розраховуючи розпочати новий етап у своїй музичній кар'єрі.

Фото з сайту співака

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів