Поланскі закінчує фільм у в'язниці

14 жовтня 2009, 14:44
Відомий режисер Роман Поланскі працює над завершенням свого фільму "Привид" перебуваючи зі ґратами, повідомляє " The Times ".

За словами друга кінорежисера та автора сценарію картини Роберта Гарріса, Поланскі планує показати нову картину на Берлінському фестивалі, який пройде у лютому 2010-го року.

"Він може повідомляти з камери про свої побажання щодо фільму. Не знаю, чи є в нього можливість дзвонити з мобільного телефону, але якимось чином спілкуватися він може", - пояснив сценарист.

Гарріс розповів, що Поланскі рішуче налаштований завершити фільм і йому не завадять навіть ув'язнення.

"Цей кошмар, що відбувається, може призвести до того, що режисера посадять до в'язниці на тривалий термін. Але ми повинні працювати над фільмом у тій ситуації, що склалася. Я впевнений, що він (Поланскі) хоче, й далі вести роботу над фільмом, над яким працював останні два роки", - сказав сценарист.


Поланскі не забуває про творчість навіть у в'язниці

Щоправда, у зв'язку зі скандалом навколо Поланскі, співавтор фільму не впевнений, що публіка та критики об'єктивно сприймуть нову роботу режисера.

"Не знаю, чи зможе кіно піднятися над всією цією ситуацією, в якій опинився режисер. Це чудова можливість перевірити кліше про те, що немає поганої реклами", - зауважив Гарріс.

Нагадаємо, Романа Поланскі було заарештовано 26-го вересня у Швейцарії.

Підставою став ордер виписаний ще 30 років тому владою США.

За звинувачення у сексуальних стосунках з 13-річною дівчиною режисера можуть екстрадувати до Америки, де він опиниться на тривалий термін за ґратами.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів