Волочкову хоче засудити власна мати?

15 жовтня 2009, 15:28

На російську скандальну балерину Анастасію Волочкову планує подати до суду її власна мати Тамара.

Жінку образило те, що написала її зіркова донька у своїй книзі "Історія російської балерини", пише "Комсомольская правда".

У своїх мемуарах Волочкова розповіла не лише про коханців, закулісне життя театрів, але й про стосунки з матір'ю.

Зокрема балерина звинуватила мати у користі, у тому, що вона погано ставилась до її чоловіків, та навіть била свою доньку перед концертами.


"Ми з мамою стояли за кулісами і сварилися через те, який номер має йти раніше. Я не погоджувалася, і раптом, розлютившись, моя мати з усієї сили вдарила мене по голові! За п'ять хвилин до виходу! Мені довелося йти на сцену у пригніченому стані, я не могла повірити, що вона справді це зробила", - написала Волочкова у книзі.

Відомо, що Настя не розмовляє з матір'ю вже більше ніж півроку. Тож і на презентацію книги балерина її не запросила.

"Непорозуміння у них виникли ще на стадії написання мемуарів. Тепер, коли книга вийшла, Тамара Володимирівна взагалі збирається подати до суду", - розповів друг Волочкової.

До речі, за словами знайомих балерини, одне глянцеве видання за солідну суму запропонувало мамі Волочкової написати "мемуари-відповідь" про чоловіків доньки.

Подейкують, що головною причиною сварки між матір'ю та донькою став чоловік Насті - Ігор Вдовін.

"Мама Волочкової була категорично проти Ігоря. Вона вважала його не найкращою партією для Насті, тиснула на неї. Рештою вони сильно посварилися", - розповіло джерело.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова має від Вдовіна доньку Аріадну. Однак навіть дитина не зберегла шлюб балерини й пара розлучилася.

Фото "News Music"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів