Леонтьєв вперше став батьком

21 жовтня 2009, 10:37

У російського співака Валерія Леонтьєва з'явився син, повідомляють "Дни.ру".

"Валерій Яковлевич нарешті став батьком, але поки що лише хрещеним", - розповів друг знаменитого Казанови Олександр Богданович.

Виявляється давні прихильники творчості Леонтьєва запропонували йому похрестити їхнього новонародженого сина, якого назвали на честь артиста - Валерієм.

"Відчуття були неймовірні! Я перелякався на смерть! Просто не знав, що робити. Якщо тримати дитину ніжно, раптом він вислизне з рук і впаде? А якщо стиснути міцніше, не да Бог, раз - і щось зламається. Дитина ж крихітна - тиждень від народження! Коротше, я завмер і тримав його, переляканий, як найбільшу коштовність у світі", - зізнався Леонтьєв.


Леонтьєв у 60 років вперше став батьком. Щоправда, лише хрещеним

Нагадаємо, 60-річний співак все своє життя присвятив музичній кар'єрі й досі не обзавівся нащадками.

Та нещодавно Леонтьєв зізнався, що він разом з дружиною Людмилою Ісаковою мріють про власну дитину.

Щоправда, подружжя вирішило звернутися по допомогу до сурогатної матері. Однак поки що пошуки жінки, яка виносить дитину співака, не увінчалися успіхом.

"Люся (дружина Леонтьєва) говорить, що в у Маямі найкрасивіші дівчата, а Валерія Яковлевичу більш подобаються російські. Щоправда, моделі йому не подобаються. Він хоче розумну маму для свого малюка. І найголовніше - вона має бути порядною її не повинні цікавити статки Валерія", - повідомили друзі артиста.

Фото "News Music"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів