Амалія Мордвінова-Гольданська покинула чоловіка?

26 жовтня 2009, 15:07

Подейкують, що російська актриса Амалія Амалія, яка раніше була відома під прізвищем Мордвінова-Гольданська, вирішила піти від свого нинішнього чоловіка - бізнесмена Вадима Бєляєва.

Як пише газета "Труд", посилаючись на друзів акторки, шлюборозлучний процес вже розпочався.

Амалія житиме на Гоа без чоловіка?
За даними джерела, проблеми у подружжя почалися у той момент, коли Амалія вирішила переїхати жити до індійського курорту Гоа.

Виявилося, що Бєляєв не схотів разом міняти місце проживання. Натомість бізнесмен обіцяв приїздити до родини ледь чи не на кожні вихідні.

Та, у результаті, пара вирішила розлучитися. Чи то Амалію не вдовольнила обіцянка чоловіка навідувати їх на Гоа, чи то Вадим вирішив, що легше порвати стосунки.


У будь-якому разі, подружжя не коментує цю ситуацію.

Нагадаємо, у Амалії та бізнесмена Бєляєва є троє спільних дітей: син Герман та дві донечки Євангеліна та Серафіма. Також у актриси є донька Діана від першого шлюбу з продюсером Олександром Гольданським.

До речі, Амалія є рекордсменкою зі зміни імен серед російських зірок, пишуть "Дни.ру".

Так, при народженні їй було дано ім'я Людмила Паригіна. Згодом у фільмі Карена Шахназарова "Сни" акторка з'явилася вже як Людмила Мордвінова, а потім перетворилася на Амалію Мордвінову.

Після одруження з Олександром Гольданським Амалія взяла прізвище чоловіка, а після розлучення почала називати себе Амалія&Амалія.

Фото "Теле Недели"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів