Російська коханка Гібсона хоче все або нічого

28 жовтня 2009, 13:31
Вагітна коханка Мела Гібсона Оксана Григор'єва відмовилась підписати з актором дошлюбний контракт, пише " The Celebrity Gossip ".

"Оксана приголомшила Мела, коли на відріз відмовилася підписати дошлюбну угоду", - розповів друг пари.

Як відомо, голлівудська зірка Мел Гібсон намагається захистити свої статки, що залишилися після розлучення з дружиною Робін.

Тож актор вирішив підстрахуватися і запропонував Григор'євій підписати договір.

"Пропозиція Мела була щедрою - 5 мільйонів доларів на рік протягом 10 років. Але Оксана хоче все або нічого", - пояснило джерело.


"Мел дуже засмучений реакцією Оксани. Він католик, і твердо упевнений, що обов'язково треба одружуватися, але зі шлюбним контрактом. Але Оксана вперта. Вона буде відмовляти йому до тих пір, поки він не поступиться і вона не отримає все", - зазначив друг Григор'євої.

Оксана не вдовольниться кількома мільйонами Гібсона

Нагадаємо, росіянка Оксана Григор'єва вже менше ніж за два місяці має народити дитину від Гібсона.

До речі, це не вперше жінка відмовляється підписувати дошлюбну угоду. Схожа ситуація вже мала місце між Оксаною та британською зіркою Тімоті Далтоном.

"Вона народила дитину від Тімоті, але відмовилася вийти за нього заміж, тому що він наполягав на підписанні шлюбного контракту. Оксана була ображена - і тепер вона каже Мелу те ж саме", - зазначив знайомий росіянки.

Зараз сину Григор'євої та Далтона - Олександру - 12 років і він живе разом з матір'ю.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів