Боярська зруйнувала чужу сім'ю

3 листопада 2009, 17:42

Донька відомого "Мушкетера" Михайла Боярського Ліза закрутила роман з одруженим актором, повідомляє "Комсомольская правда".

Нещодавно на одній з вечірок Ліза представила акторській тусовці своє нове кохання - 27-річного Максима Матвєєва, зірку фільмів "Стиляги" та "Тариф новорічний".

За словами очевидців, пара весь вечір цілувалася перед об'єктивами папарацці.

Щоправда, виявляється, Матвєєв - одружений чоловік. Його дружиною є театральна акторка Яна Сексте, яка працює в "Табакерці".


Максим до цього часу вважався зразковим сім'янином.

Повідомляється, що роман Лізи та Максима розпочався ще у серпні цього року. Тоді парочка разом працювала у Києві над фільмом "Не скажу".

Молоді актори так захопилися одне одним, що вже напочатку жовтня Матвєєв зібрав речі та перебрався на квартиру до Боярської.

Максим та Яна були зразковою сім'єю

Своїм друзям актор заявив, що вони з Яною розійшлися.

За словами знайомих подружжя, дружина Матвєєва дуже важко сприйняла новину про зраду коханого. Подейкують, що зараз Яна на межі нервового зриву.

Та друзі пари впевнені, що для Максима Боярська - лише тимчасове захоплення, і він скоро повернеться до дружини.

Максим та Ліза не приховують, що між ними близькі стосунки

Наразі Боярська та Матвєєв не приховують свої стосунки. Однак відмовляються говорити на цю тему.

Подейкують також, що зірковому батьку Лізи, Михайлу Боярському новий коханий доньки подобається. Нагадаємо, як раніше писав ТаблоID, відомий актор протестував ледь не проти всіх попередніх романів Лізи.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів