Кідман не пускали за Круза, а вона спалила щоденники

5 листопада 2009, 11:21

Голлівудська зірка австралійка Ніколь Кідман розповіла, як її відмовляли від шлюбу з актором Томом Крузом, і чому вона спалила більшість своїх щоденників.

Про це зірка "Бангкок Хілтон", "Мулен Руж", "Інші" та "Австралія" розповіла в інтерв‘ю британському журналу "GQ", пише "Showbiz Spy".

Як розповіла 42-річна Ніколь, її родина та друзі - усі намагалися переконати її не брати шлюб з актором Томом Крузом. Казали, мовляв, "він знищить твою кар‘єру".

"Я стала відомою дуже рано. Я стала дуже популярною, тому що я була чиєюсь дружиною", - сказала Кідман.

"Я зробила чимало доброго, працюючи в Австралії у віці від 14 до 19 років, а потім я вийшла заміж за знаменитість. І дійсно, незважаючи на величезний профіль, який я вже мала, мені все ще доводилося працювати, щоб стати на ноги", - вела вона далі.

Кідман тримає Круза в секреті та палить спогади про нього?

"Мої агенти тоді весь час казали щось на кшталт:" Не виходь заміж! Це зруйнує твою кар'єру!" А я відповідала: "Але я закохана!" - згадує кіноакторка.

Врешті, Ніколь нікого не послухалася і таки вийшла за Тома. Правда, про шлюб зі своїм колишнім чоловіком Кідман говорить неохоче.

"Я хочу віддячити Тому за те, що було. Тому я ніколи не говорила, і ніколи не буду говорити про це", - пояснила рудоволоса бестія.

Також Ніколь розповіла про те, як після свого одруження із музикантом Кейтом Урбаном, спалила більшість приватних щоденників.

"Якщо ви знаєте, що весь час відбувається у чиїйсь голові, то це не надійне місце... Ви не можете читати чиїсь щоденники. Ви не маєте їх читати. Я спалила більшість моїх щоденників після того як знову вийшла заміж... У щоденниках можна прочитати лише про щось нехороше", - пояснила актриса своє рішення..

Нагадаємо, від шлюбу з Кейтом Урбаном у Ніколь Кідман є дочка Сандей Роуз.

Фото журналу "GQ" з сайту "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів