Роббі Вільямс повертається в "Take That" і хоче одружитися

6 листопада 2009, 16:01

Британський співак Роббі Вільямс, якого часто супроводжують проблеми, вирішив повернутися до гурту "Take That". Окрім цього, артист зізнався, що готовий до одруження та дітей.

Днями, під час одного з французьких телевізійних шоу, Вільямс заявив про свої наміри обзавестися сім'єю, повідомляє "Взгляд" з посиланням на французьке видання "Voici".

"Я записую платівку, потім потрапляю до лікарні, потім все заново. І я сказав собі, що я маю розірвати це порочне коло. Я знайшов кохання, я зрозумів сенс відданості. Я ніколи не вірив у такі стосунки, завжди думав, що усе життя буду холостяком", - відверто заявив Роббі.

"Діти, одруження, мені здавалося, що усе це не для мене. Але тепер я щасливий оголосити вам, що усе це в минулому", - додав він.


Нагадаємо, 35-річний Роббі Вільямс вже майже три роки зустрічається з американською актрисою Айдою Філд. Щоправда, остання не надто хоче заміж. А от проти діточок Айда нічого не має.

Ще однією новиною від Вільямса стало возз'єднання його колишнього гурту "Take That".

Співак покинув колектив ще у 1995-му році, щоб зайнятися своєю сольною кар'єрою. Однак наразі Роббі планує виступати й у складі "Take That", повідомляє "ВВС".

"Ми зібралися разом (з групою), займалися різними справами. Більше я поки нічого не можу вам сказати", - заявив Вільямс в ефірі одного з телешоу.

А відповідаючи на запитання, чи буде він і далі працювати з "Take That", артист відповів: "Я сподіваюся на це".

Чутки про возз'єднання колективу з'являються у пресі вже декілька років поспіль. Однак цього разу все схоже на правду.

Принаймні десь місяць тому американські папарацці помітили, що Вільямс провів майже 7 годин в одній зі звукозаписуючих студії Нью-Йорку. Разом з Роббі у студії були й екс-учасники "Take That": Гері Барлоу, Марк Оуен, Джейсон Орандж і Говард Дональд.

Очікується, що вже наприкінці листопада бойз-бенд випустить свою нову платівку "The Greatest Day".

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів