Григоришин поріднився з Деркачом зі скандалом

9 листопада 2009, 10:04

Депутат Партії регіонів Андрій Деркач поріднився з російським мільярдером Костянтином Григоришиним.

Як стало відомо ТаблоIDу, наприкінці минулого тижня український депутат та російський олігарх гуляли одне весілля.

Як пише "Сегодня", у п‘ятницю молодший брат дружини Деркача, Дмитро одружився з дочкою скандального Григоришина Євгенією.

За інформацією джерел ТаблоIDа, основне торжество пройшло у новому столичному готелі, що на Великій Житомирській.


Як вдалося дізнатися, лише оренда залу на 50-150 осіб для урочистих подій в цьому готелі могла обійтися організаторам свята у 8000 євро.

Щоправда, можливо, Григоришиним-Деркачам пощастило. Адже з кінця минулого тижня готель надає спецпропозицію - безкоштовна оренда. А все завдяки свинячому грипу. Річ у тім, що цей зал був заброньований під масштабну міжнародну конференцію. Але у зв‘язку із епідеміологічною ситуацію в країні, бронь зняли.

Готель також пропонує святкове меню з виносом закусок, основної страви та десертів із розрахунку 80 євро на людину. З напоями - 150 євро на людину.

Скандальний Григоришин зіграв скандальне весілля

Менше з тим, як пишуть ЗМІ одним днем гулянка не обмежилася. Вже у суботу Григоришин і Деркач продовжили святкувати у відомому київському ресторані поблизу площі Слави.

Як пише "Сегодня", зал ресторану для дружнього обіду був орендований з 14-ої години дня. А запрошень, як у п'ятницю, не було.

Тут і відбувся скандал. Відзначилися сам Андрій Деркач та сумнозвісний майор Микола Мельниченко, якого з ресторану ледь не випхали копняками.

"У суботу я гуляв з друзями по парку Слави, по дорозі вирішили зайти в "Бельведер". Там я зустрів знайомого, зупинився перекинутися з ним парою слів. У цей час до мене підскочив депутат Андрій Деркач: "Тебе звідси викинути, чи ти сам вийдеш?" Я йому: "Ти хто взагалі такий?". А він: "Я Андрій Деркач! Ти у мене ще кров'ю будеш харкати!", - розповів майор "Газете по-киевски".

"Після погроз депутат схопив мене рукою за обличчя. Ще мить - і я б зарядив йому межи очі, благо, підійшла моя охорона, а Деркача почала відтягувати якась жінка. Руки у мене просто свербіли йому врізати", - додав Мельниченко.

Так ледь не справдилася народна традиція весільної бійки.

Детальніше про бійку читайте на "Українській правді".

Фото "Української правди"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів